Antena Căutare

„Mă scoți din papuci, femeie” Lupul Titi și Căprița Rada au adus magia poveștilor de altădată! Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu, cu urechi și coadă, au făcut show de zile mari!

Moment savuros în cel de-al unsprezecelea sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva”, alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu.

Moment savuros în cel de-al unsprezecelea sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva”, alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu.

Cine ar fi crezut că o să-i vedem într-un asemenea rol? Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu chiar s-au întrecut pe sine de data aceasta, iar spectacolul a fost unul apreciat atât de public, cât și de juriu!

Uite aici originalul:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cum numai la greci poți vedea așa spectacol! Aproape că îți vine să dansezi! Bianca a cântat „De ginete” mai ceva ca Ell... „Sweet Like Cola” e și ea! Biu, cea mai exotică dintre concurente, a făcut spectacol de cinci stele, exact ca Lou Bega!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x