Antena Căutare

Maria Buză: "Nu credeam că voi câştiga"! "Te cunosc de undeva", lider de audienţă

Emisiunea "Te cunosc de undeva!" a fost lider de audienta la nivelul publicului din mediul urban, cu varsta de peste 18 ani, si a obtinut pe perioada difuzarii emisiunii (20.29-23.47) o audienta medie de 9,5 puncte de rating si 19 % cota de piata.

Maria Buză a castigat sambata seara, la Antena 1, sezonul Gold al emisiunii “Te cunosc de undeva!”, care a reunit cei mai buni concurenți din istoria show-ului.

Marea finala a show-ului transformarilor a fost urmarita de 1.775.000 de telespectatori din toata tara, in minutul de maxima audienta de la 22.45.

Emisiunea "Te cunosc de undeva!" a fost lider de audienta la nivelul publicului din mediul urban, cu varsta de peste 18 ani, si a obtinut pe perioada difuzarii emisiunii (20.29-23.47) o audienta medie de 9,5 puncte de rating si 19 % cota de piata.

Sambata seara, la Antena 1, Maria Buza s-a transformat în Ioana Radu și a cântat melodia “Dealu-i deal și valea-i vale” împreună cu un invitat special, Nelu Ploieșteanu, și taraful Silvian Voicu.

Am fost surprinsă, bineînțeles, pentru că nu mă așteptam să câștig. Cu atât mai mult, cu cât știam că oricare dintre ceilalți merită premiul. Am mai spus-o, acest sezon a fost unul în care am încercat fiecare dintre noi să ne întrecem pe sine, nu între noi! Faptul că am câștigat eu, îmi pare o povară a fericirii! Experiența emisiunii “Te cunosc de undeva!” este un capitol frumos din viața mea.

Nu credeam, atunci când am înregistrat prima ediție din primul sezon, că această emisiune va fi una dintre cele mai apreciate emisiuni de divertisment. Apropo, eu am câștigat prima ediție a primului sezon și ultima ediție a acestui sezon”, ne-a declarat castigatoarea Maria Buză.

Despre colegii ei din acest sezon de aur, Maria are doar vorbe frumoase: “Nu mă voi compara niciodată cu "frumusețea" lui Jorge și bijuteriile personajelor lui, cu exuberanța lui Pepe, cu energia debordantă a Ronei, cu vocea unică a Lorei, cu histrionismul Andei, cu imaginația și forta lui CRBL, și cu profesionalismul lui Ristei”, continua ea.

La randul sau, Nelu Ploieșteanu, invitatul special care a cântat alături de ea, spune că: “Maria e ca și copilul meu, ne știm de 27 de ani. Sunt onorat că am cântat alături de ea”.

Marele premiu, un CEC în valoare de 15.000 de euro, oferit de Tymbark, a fost donat de Maria Buză doamnei Marieta Georgescu din București, o mamă a trei copii care este nevoită să stea în frig, deoarece casa părăsită în care locuia este gata să se dărâme. Aceasta familie are mare nevoie de orice ajutor – de la hrană, haine, un cămin la îngrijire medicală. Cazul lor este susținut de Fundația Mereu Aproape.

Sambata, 20 decembrie, la Antena 1 s-a desfasurat cea mai grea, mai spectaculoasă și mai emoționantă finală din cele șase sezoane ale show-ului “Te cunosc de undeva!”, Alături de Maria Buză, s-au “bătut” pentru trofeu Pepe, Lora, Rona Hartner și Jorge care au cântat alături de câte un invitat surpriză. Transformat în Gică Petrescu, Pepe a interpretat “Ionel, Ionelule” împreună cu Maria Cârneci.

Lora a fost Romica Puceanu și a urcat pentru prima oară pe scenă alături de un taraf. Ea a cântat “Răpirea din Serai” alături de Cornelia Catanga. Rona Hartner, transformată în Loredana, a interpretat pentru prima oară “Sanie cu zurgălăi”, o piesă pe care a evitat să o cânte la petreceri, deși îi place la nebunie, și l-a avut alături pe maestrul tobelor, Ovidiu Lipan Țăndărică. Și Jorge a bifat o premieră în Marea Finală. El a cântat pentru prima oară muzică populară, având-o alături pe Mirela Boureanu Vaida, prezentatoarea show-ului “Mireasă pentru fiul meu”.

De asemenea, Jorge, singurul finalist care a avut în seara finalei un rol în travesti, a fost “încoronat” Miss “Te cunosc de undeva!” și a fost premiat pentru cel mai bun travesti al acestui sezon – Elena Gheorghe, cu piesa “Mamma mia”.

Nefinaliștii Anda Adam, Florin Ristei și CRBL au creat, la rându-le, momente speciale alături de jurații Aurelian Temișan, Andreea Bălan și Ozana Barabancea, sub privirile admirative ale lui Andrei Aradits. De asemenea, prezentatorii Alina Pușcaș și Cosmin Seleși și cei patru jurați au cântat împreună câteva refrene din repertoriul celor cinci finalisti.

Sursa: Kantar Media
Copyright: ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-urile National si 18+Urban
Perioada 20 decembrie 2014

Maria Buză a câştigat al şaselea sezon "Te cunosc de undeva"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x