Antena Căutare

Mirela Boureanu Vaida, o artistă adevărată! Ți-o amintești brunețică și zvăpăiată cum cânta pe scena „Te cunosc de undeva”?

Nu o dată, Mirela Boureanu Vaida, fosta prezentatoare a emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”, și-a demonstat talentelee artistice. Actriță desăvârșită, proaspăta mămică a cochetat cu muzica și dansul din copilărie și nu  arenunțat vreodată la aceste pasiuni.

Nu o dată, Mirela Boureanu Vaida, fosta prezentatoare a emisiunii „Mireasă pentru fiul meu” și viitoarea moderatoare a show-ului „2k1” , și-a demonstat talentelee artistice. Actriță desăvârșită, proaspăta mămică a cochetat cu muzica și dansul din copilărie și nu arenunțat vreodată la aceste pasiuni.

Curajoasă din fire, frumoasa Mirela Boureanu Vaida a urcat pe scena „Te cunosc de undeva”, show-ul transformărilor inedite. O interpretare de excepție a fost o ediție din 2014, când artista a interpretat-o pe legendara Cher. Voi vă mai amintiți?

Plină de energie, cu multă forţă şi putere, îndrăgita vedetă a scos tot ce e mai bun din Cher. "Ai fost foarte sexy şi îţi stă bine brunetă", a punctat Andrei Aradits, juratul emisiunii.

Și anul trecut, actrița a urcat din nou pe scena „Te cunosc de undeva”, de data asta alături de Andreea Berecleanu, Dani Oţil şi Răzvan Simion.

Sore, Sore, parcă nici nu te mai cunoaștem de undeva! Experimentul „mașina de spălat” i-a pus capac!... Vârciu, un răsfățat și jumătate de către frumusețile de la „Te cunosc de undeva”! Între Anda Adam și Sore, nu îl plouă, ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x