Antena Căutare

Misha sau Dorian Popa, nimeni n-a mai făcut diferența! Transformarea a fost de-a dreptul extraordinară!

Ruleta a decis ca Misha să intre în pielea lui Dorian Popa în această săptămână la „Te cunosc de undeva”! Coincidența a fost una cu adevărat uimitoare, dacă ne aducem aminte că falnicul Dorian Popa a cântat pentru prima dată în travesti, căci a primit la ruletă tocmai pe colega sa, Misha.

Ruleta a decis ca Misha să intre în pielea lui Dorian Popa în această săptămână la „Te cunosc de undeva”! Coincidența a fost una cu adevărat uimitoare, dacă ne aducem aminte că falnicul Dorian Popa a cântat pentru prima dată în travesti, căci a primit la ruletă tocmai pe colega sa, Misha.

Cum s-a descurcat Misha? Și-a arătat mușchii, dar a demonstrat încă o dată că poate face oricărei provocări, astfel încât hitul „Buze” a sunat bine de tot! Cu frizură nouă și barbă, Misha a fost gre de recunoscut. Ce spui, Connect-R?

Vezi aici cum sună melodia adevărată:

<

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Șerban a numărat stelele mai ceva ca Ryan Tedder de la One Republic! ”Counting Stars” a sunat impecabil!... Ce bariton, ce arie! Lucian a câștigat a treia ediţie din sezonul X de la "Te cunosc de undeva!" cu rolul lui ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x