Te Cunosc de Undeva

Vezi ediţiile integrale pe AntenaPlay!

Mr. Grinch a furat Crăciunul, dar și pe Șerban Copoț. Voi l-ați văzut pe undeva?

 

Finala sezonului X de la "Te cunosc de undeva!" l-a adus în paltou pe nimeni altul decât Mr.Grinch, domnul care a furat Crăciunul. Dar se pare că e hoţ mare. Nici Şerban Copot nu e de găsit.

Şi a avut grijă să aibă o intrare în scenă pe care să nu o uităm cumva... pe calea aerului. Imediat ce a păşit pe scenă a trecut la treabă. A tinunt cu totdinadinsul să ne strice Crăciunul, însă ce nu ştie el este că a adus spiritul Crăciunului în în casele dumneavoastră. Nu-i aşa? 

Păi cum altfel? Prestaţia lui din această seară ne-a încântat ochii şi auzul, am râs şi ne-am minunat de talentul lui Şerban Copot.

Cum sună originalul:

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

Nu pierde transformările spectaculoase din emisiunea Te cunosc de undeva, intră pe Antena Playhttps://goo.gl/mJ7LTV. Şi dacă nu eşti in fata televizorului, poţi urmări LIVE emisiunea de pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti