Antena Căutare

Nici nu se putea altfel! Amna a câștigat cea de-a XV-a ediție din sezonul X de la "Te cunosc de undeva!", în rolul Laurei Stoica

Juriul și concurenții au decis. Cea mai bună prestație a ediției cu numărul 15 de „Te cunosc de undeva!” a fost cea a Laurei Stoica.

Juriul și concurenții au decis. Cea mai bună prestație a ediției cu numărul 15 de „Te cunosc de undeva!” a fost cea a Laurei Stoica.

Amna a impresionat prin evoluția sa din această seară și a câștigat premiul pe care l-a donat unei familii nevoiașe din România.

Misiune frumoasă, delicată și foarte emoționantă pentru Amna, în semifinala “Te cunosc de undeva!”. Artista s-a transformat în Laura Stoica și a convins juriul și contracandidații că merită să câștige!

“Mi-a fost foarte greu, pentru că am avut emoții foarte mari. Am plâns de sus, de la cabină, până să urc pe scenă. Nu mă puteam stăpâni. Și pe scenă mi-a fost la fel de greu. De altfel, la finalul piesei, am început să plâng din nou”, a spus Amna.

Ultimul, dar nu cel din urmă! Îmbrăcat cu kilt, cu barbă și perucă „deasă”, Dima a fost memorabil! Filip Kirkorov, la ”I... Doamnelor și domnilor, ei sunt finaliștii „Te cunosc de undeva”! Mulți au fost, cinci au rămas!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x