Antena Căutare

N-o să crezi care-i cea mai urmărită piesă. Super-transformarea de la „Te cunosc de undeva!”, care a ajuns la două milioane de vizualizări!

Show-ul transformărilor „Te cunosc de undeva!” nu înregistrează doar audiențe excelente. Momentele din emisiune sunt urmărite și în mediul online, iar într-un clasament al celor mai vizualizate clipuri, lideră este... Paula Chirilă

Show-ul transformărilor „Te cunosc de undeva!” nu înregistrează doar audiențe excelente. Momentele din emisiune sunt urmărite și în mediul online, iar într-un clasament al celor mai vizualizate clipuri, lideră este... Paula Chirilă.

Travestiul pare să fie rețeta succesului de vreme ce apariția sa în rolul lui Willy William a adunat aproape două milioane de vizualizări. Piesa interpretată de actuala prezentatoare a emisiunii „Mireasă pentru fiul meu” este „Ego” și a apărut pe youtube în martie 2016.

Aurelian Temișan, juratul „Te cunosc de undeva”, nu mai suportă gerul și viscolul! „Cu gândul la vara fierbinte!”... Alina Pușcaș nu a mai stat pe gânduri și a făcut marele anunț! „Gata, am declarat război”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x