Antena Căutare

Ozana Barabancea, îndrăgită jurată de la „Te cunosc de undeva”, a slăbit foarte mult și a îmbrăcat o rochie cumpărată acum cinci ani, pe care nu o îmbrăcase niciodată

Ozana Barabancea, îndrăgită jurată de la „Te cunosc de undeva”, a slăbit foarte mult și a îmbrăcat o rochie luată acum cinci ani, pe care nu o îmbrăcase niciodată.

Ozana Barabancea, îndrăgită jurată de la „Te cunosc de undeva”, a slăbit foarte mult și a îmbrăcat o rochie luată acum cinci ani, pe care nu o îmbrăcase niciodată.

Mândră de faptul că a reușit să ajungă la o măsură mai mică la haine, artista le-a arătat fanilor cum îi stă cu rochia pe care și-o cumpărase în 2012, cu gândul că într-o zi o va putea îmbrăca. Iar acea zi a venit!

Cu un decolteu amețitor, jurata a profitat de croiala rochiei și și-a pus în evidență picioarele, un atuu de care a fost mereu conștientă.

Ozana Barabancea a slăbit peste 30 de kilograme în ultimele luni.Pentru cei care nu știu, Ozana Barabancea a recurs la o operație de micșorare a stomacului și și-a schimbat complet stilul de viață. Roadele se văd deja, iar noi nu putem decât să o felicităm!

În sunet de trompetă și cu pălăria pe cap, Anisia Gafton a câştigat ediţia a 14-a a sezonului XII de la ”Te cunosc de un... Andreea Bălan, jurata de la „Te cunosc de undeva”, cea mai frumoasă Crăciuniță! A cântat în direct „Fantezie de iarnă”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x