Te Cunosc de Undeva

In fiecare sambata, la Antena 1

Ozana Barabancea, jurata de la „Te cunosc de undeva”, face haz de vremea rea! „Nu dați banii pe prostii, mergeți de-ntâi Mai la schi!”

 
+2 click pentru
galerie

Ozana Barabancea, îndrăgită jurată de la „Te cunosc de undeva”, are o relație foarte apropiată și deschisă cu fanii ei, pe care-i anunță de orice schimbare intervine în viața ei, alături de care împarte stări, sentimente, entuziasmul unor noi proiecte în care este împlicată.

De curând, frumoasa jurată a celui mai iubit show al transformărilor a făcut de vremea rea! „Nu dați banii pe prostii, mergeți de-ntâi Mai la schi!”, a fost mesajul ei. Vedeta a împărtășit cu admiratorii ei o „poezioară” a vestitului Flick.

Desigur, autorul este inspirat de „zăpada mieilor” și primăvara capricioasă, iar Ozana, plină de umor, rezonează cu el.

„Foarte tare!”, „Super!”, au fost numai câteva dintre reacțiile fanilor la năstrușnica poezioară.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

Nu în ultimul rând, dacă nu sunteţi în faţa televizorului, puteţi urmări emisiunea live pe AntenaPlay: https://goo.gl/mJ7LTV,  la fel şi toate înregistrările integral.

facebook whatsapp twitter pinterest
PREMIUM

Mai multe 

Smiley News

vezi mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Timp Liber

vezi mai multe 

mai multe