Antena Căutare

Pepe a urcat pe scena de la „Te cunosc de undeva” și a cântat ZOOMBIE, cea mai cunoscută piesă de la The Cranberries. O adevărată sosie a lui Dolores O’Riordan!

Pepe  avut  misiune pe cât de grea, pe atât de frumoasă anul trecut, la “Te cunosc de undeva!”. Artistul a urcat pe scenă show-ului inedit al transformărilor și a cântat ZOOMBIE, cea mai cunoscută piesă de la The Cranberries. Makeup artiștii emisiunii s-au întrecut pe ei înșiși, iar Pepe a fost o adevărată sosie a regretatei Dolores O’Riordan!

Pepe avut misiune pe cât de grea, pe atât de frumoasă anul trecut, la “Te cunosc de undeva!”. Artistul a urcat pe scenă show-ului inedit al transformărilor și a cântat ZOOMBIE, cea mai cunoscută piesă de la The Cranberries. Makeup artiștii emisiunii s-au întrecut pe ei înșiși, iar Pepe a fost o adevărată sosie a regretatei Dolores O’Riordan!

Șoc în peisajul muzicii internaționale! Solista trupei The Cranberries a murit la doar 46 de ani. Toată lumea e devastată: "S-a prăbușit în studio!"

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pentru acest rol, pe care l-a considerat cea mai mare provocare vocală a sa de până acum de la “Te cunosc de undeva!”, Pepe a fost acoperit pe tot corpul cu un strat de pulbere aurie. Ba mai mult decât atât, a purtat o perucă din lanțuri, care cântărea aproape cinci kilograme.

“Am stat cu ea pe cap vreo șase ore… A doua zi, avem febră musculară în zona cefei”, a povestit Pepe. De asemenea, artistul a avut nevoie de multă insistență, ca să-și dea jos pudra aurie de pe corp.

“Am făcut vreo patru dușuri în seara aia. Și a doua zi dimineață, când am intrat la duș, tot mai “curgea” pudră aurie de pe mine”, a adăugat Pepe.

Dolores O'Riordan a murit la 46 de ani

Solista formaţiei irlandeze de muzică rock The Cranberries, Dolores O'Riordan, a decedat la vârsta de 46 de ani. Decesul artistei a survenit brusc în Londra. Agenta sa de presă, Lindsey Holmes, a confirmat ştirea într-un comunicat.

''Solista formaţiei irlandeze The Cranberries se afla la Londra pentru o scurtă sesiune de înregistrări. Nu sunt disponibile mai multe detalii la acest moment. Membrii familiei sunt devastaţi de aflarea veştii şi au solicitat să nu fie deranjaţi în aceste momente dificile'', se arată în documentul dat publicităţii luni.

La 20 decembrie, O'Riordan a scris pe contul de Twitter al formaţiei că se simte bine. ''Am susţinut în weekend o mic concert din ultimele luni, am cântat câteva piese la petrecerea anuală de sărbători a Billboard din New York'', a notat ea. ''M-am simţit foarte bine! Crăciun fericit tuturor fanilor noştri!'', a încheiat artista Dolores O'Riordan.

Andreea Bălan, jurata de la „Te cunosc de undeva”, și soțul său se distrează la maximum peste Ocean.Imagini HOT cu artis...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x