Antena Căutare

„Pușca și cureaua lată!”, vaaaaai, a sunat dumnezeiește! Maria Buză și Pepe s-au putea reprofila oricând! Nunți, botezuri, cumătrii?

Maria Buză și Pepe au realizat un duet inedit, care nu a existat niciodată și care a fost inventat de ruleta personajelor special pentru ei.

Maria Buză și Pepe au realizat un duet inedit, care nu a existat niciodată și care a fost inventat de ruleta personajelor special pentru ei.

Unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de voci de la ”Te cunosc de undeva!” au dat viață unor voci unice ale României, soții Traian Ilea și Valeria Codorean, și au cântat “„Pușca și cureaua lată!”, una dintre cele mai frumoase piese ale muzicii românești de petrecere. Ce urmează oare: nunți, botezuri, cumătrii?

Combinația de voci a fost creată special pe scena emisiunii noastre și pune la încercare calitățile vocale ale celor doi. „Cel mai delicios moment de după cântare din acest sezon”, a remarcat Temișan.

Ce a ieșit? Ceva memorabil!

Cum sună originalul:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Nicki Minaj, ne-ai cucerit! Ce voce, ce joc de glezne fine! Dorian Popa, să nu te recunoaștem! Andreea Bălan: „Nu te-au ... Nu mai bine v-o aduce Moșul pe ea, pe sexy pantera neagră Nicole Scherzinger? Misha ne-a adus-o pe scenă cu ”Poison”. Ce...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x