Te Cunosc de Undeva

SÂMBĂTĂ, ora 20.00

REZULTATE BAC 2017 EDU.RO. Cum a fost examenul maturității pentru Ruby, fosta concurentă de la „Te cunosc de undeva”

 
+2 click pentru
galerie

Peste 135.000 de candidaţi din toate promoţiile au susținut în acest an examenul de bacalaureat, iar mâine, 5 iulie, vor afla rezultatele.

Chiar dacă au avut concerte peste concerte, filmări și ședințe foto, vedetele s-au descurcat onorabil la bacalaureat. De exemplu, Alina Eremia,  jurata „Next Star”, a obținut la BAC media 8.96. La limba română a luat 8.10, la istorie a obținut 8.80, iar la sociologie a avut nota maximă, 10. Acum nouă ani, și celebra Alexandra Stan s-a aflat în focurile bacalaureatului. E drept, liceana de atunci lipsită de celebritate era pasionată de școală, iar rezultatul a fost unul pe măsură: 9.13.

Și Ruby, fosta concurentă de la „Te cunosc de undeva”, a avut noroc la examenul maturității. Cu emoții maxime la matematică, artista a reușit să promoveze cu brio toate probele, iar cea mai mică notă a obținut-o la... sport.

 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

Nu pierde transformările spectaculoase din emisiunea Te cunosc de undeva, intră pe Antena Playhttps://goo.gl/mJ7LTV. Şi dacă nu eşti in fata televizorului, poţi urmări LIVE emisiunea de pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

mai multe