Antena Căutare

REZULTATE BAC 2017 EDU.RO. Cum a fost examenul maturității pentru Ruby, fosta concurentă de la „Te cunosc de undeva”

Peste 135.000 de candidaţi din toate promoţiile au susținut în acest an examenul de bacalaureat, iar mâine, 5 iulie, vor afla rezultatele.

Peste 135.000 de candidaţi din toate promoţiile au susținut în acest an examenul de bacalaureat, iar mâine, 5 iulie, vor afla rezultatele.

Chiar dacă au avut concerte peste concerte, filmări și ședințe foto, vedetele s-au descurcat onorabil la bacalaureat. De exemplu, Alina Eremia, jurata „Next Star”, a obținut la BAC media 8.96. La limba română a luat 8.10, la istorie a obținut 8.80, iar la sociologie a avut nota maximă, 10. Acum nouă ani, și celebra Alexandra Stan s-a aflat în focurile bacalaureatului. E drept, liceana de atunci lipsită de celebritate era pasionată de școală, iar rezultatul a fost unul pe măsură: 9.13.

Și Ruby, fosta concurentă de la „Te cunosc de undeva”, a avut noroc la examenul maturității. Cu emoții maxime la matematică, artista a reușit să promoveze cu brio toate probele, iar cea mai mică notă a obținut-o la... sport.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x