Antena Căutare

„Rolling In The Deep” cu Aretha Franklin sau cu Alin Pascal? Nimeni n-a mai făcut diferența, căci show-ul a fost sublim!

Alin Pascal a exersat din greu pentru a se transforma în celebra cântăreață Aretha Franklin, un simbol al muzicii internaționale!

Alin Pascal a exersat din greu pentru a se transforma în celebra cântăreață Aretha Franklin, un simbol al muzicii internaționale!

Nu a fost deloc simplu, dar cu ajutorul ambiției și al talentului, concurentul a reușit să facă un show de zile mari, în care toți au crezut că o privesc pe adevărata Aretha Franklin interpretând piesa „Rolling In The Deep”.

Juriul și publicul au decis că a fost un moment de senzație!

Cum sună piesa originală?

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Momente emoționante și lacrimi la „Te cunosc de undeva!” atunci când Anisia a readus-o la viață pe Mădălina Manole! „Tu ... CRBL i-a șocat pe toți cu cea mai mare claie de păr pe care ai văzut-o vreodată! A făcut senzație cu „Pump Up The Jam”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x