Antena Căutare

Ruby, fosta concurentă de la „Te cunosc de undeva”, a lansat “Soare la pătrat”. Videoclipul, realizat de regizorul lui Carla's Dreams

Frumoasă cântăreaţa Ruby, fosta concurentă de la „Te cunosc de undeva”, și-a surprins fanii cu o melodie superbă și cu un videoclip pe măsură, filmat în Italia și regizat de Roman Burlaca, cel care a semnat toate clipurile lui Carla's Dreams!

Frumoasa cântăreaţa Ruby, fosta concurentă de la „Te cunosc de undeva”, și-a surprins fanii cu o melodie superbă și cu un videoclip pe măsură, filmat în Italia și regizat de Roman Burlaca, cel care a semnat toate clipurile lui Carla's Dreams!

Mesajul piesei este unul puternic, cadrele sunt cu adevărat spectaculoase, iar în „Soare la pătrat”, așa cum se numește noua piesă, dragostea plutește în aer!

Despre nouă piesă Ruby spune că este foarte mândră şi extrem de mulţumită de rezultat şi speră să fie pe placul tututor celor care o susţin. Fanii nu au mai contenit cu laudele. „Cine este aici înainte de 1.000.000 de vizualizari?”, a întrebat o ascultătoare.

Voi ați ascultat-o? Da, va fi hitul verii!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x