Antena Căutare

Ruby, Rubinita, noi altfel nici nu te cunoaştem! Fanii: "Cât ne mai fierbi sângele-n vene?"

Ruby,  superba fostă concurentă de la „Te cunosc de undeva”, a încins iar imaginația admiratorilor, printr-o fotografie incendiară. Ultima imagine postată pe rețelele de socializare a făcut furori printre bărbații care au înroșit butonul de „Like”.​ De asemenea, nici publicul feminin nu a putut rămâne imun în faţa unei atari apariţii!

Ruby, superba fostă concurentă de la „Te cunosc de undeva”, a încins iar imaginația admiratorilor, printr-o fotografie incendiară. Ultima imagine postată pe rețelele de socializare a făcut furori printre bărbații care au înroșit butonul de „Like”.​ De asemenea, nici publicul feminin nu a putut rămâne imun în faţa unei atari apariţii!

Și descrierea a fost una pe măsură. „Foc la bujii, dragilor?”, a scris artista în dreptul imaginii.

Nu mai e un secret că fosta concurentă a fost dintotdeauna foarte generoasă cu cei care o urmăresc pe Facebook. Aproape zilnic, frumoasa brunetă postează noutăți despre activitatea ei și nu numai. "Cât ne mai fierbi sângele-n vene?", i-au transmis admiratorii.

De data asta, surpriza a fost peste măsura așteptărilor. Da, Rubinita noastră e sexz chiar şi atunci când îşi face un simplu selfie" Voi ce credeți?

CRBL, Cezar Ouatu, Alin Pascal și Sebastian Muntean intră în jocul transformărilor! Îi cunoaşteţi de undeva?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x