Antena Căutare

Semifinala "Te cunosc de undeva!", lider de audiență la orașe și în toată țara

Show-ul "Te cunosc de undeva!", care i-a desemnat finalisti ai celui de-al unsprezecelea sezon pe Daniel Max Dragomir, Alex Vasilache, Sore, Biu Marquetti si duetul Liviu Varciu si Andrei Stefanescu, a fost lider de audienta, la orase si in toata tara.

Show-ul "Te cunosc de undeva!", care i-a desemnat finalişti ai celui de-al unsprezecelea sezon pe Daniel Max Dragomir, Alex Vasilache, Sore, Biu Marquetti şi duetul Liviu Varciu şi Andrei Ştefănescu, a fost lider de audienţă, la oraşe şi în toată ţara.

Ediţia care l-a avut drept câştigător pe Daniel Max Dragomir, cu o transformare în interpretul belgian Stromae, a adunat în fata micilor ecrane 1.463.000 de telespectatori la nivelul publicului din toată ţara, în minutul de maximă audienţă, de la 21.17.

Aşadar, la nivelul publicului din mediul urban, Antena 1 s-a aflat pe primul loc în clasamentul audientelor şi a obţinut sâmbătă seara, pe perioada difuzării emisiunii (19.58 - 23.21), o audienţă medie de 6,9 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 17,1%, în timp ce următorul clasat, Pro TV, înregistra 5,4 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 13,4%.

De asemenea, la nivelul publicului din toată ţara, Antena 1 rămâne lider cu o audienţă medie de 6,1 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 14,6%.

Sâmbătă, după patru luni consecutive de spectacol, la "Te cunosc de undeva!" s-au ales finaliștii celui de-al unsprezecelea sezon. Astfel, în marea finală din 3 iunie, de la ora 20.00, vor intra cu şanse egale Sore, Biu Marquetti, Daniel Max Dragomir, Alex Vasilache şi duetul Liviu Varciu şi Andrei Ştefănescu. La rândul lor, nefinalistii Ruby, "Cuza", Anda Adam şi Bianca Sârbu vor urca pe scenă pentru momentele artistice pe care le vor susţine alături de patru mari interpreţi şi, ulterior, le vor acorda puncte colegilor lor, finaliştii, alături de cei patru juraţi ai show-ului, Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits şi Aurelian Temisan.

Așadar, sâmbăta aceasta, în semifinala "Te cunosc de undeva!", prezentată de Alina Puşcaş şi Cosmin Selesi, Alex Vasilache a cântat în travesti și a imitat-o pe doamna Gabi Luncă, una dintre cele mai mari interprete de muzică lăutărească, duetul Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu a adus pe scenă un fragment din musicalul “All That Jazz”, transformați în Roy Scheider și Ben Vereen, Sore a imitat-o pentru prima dată la “Te cunosc de undeva!” pe Nina Simone, în timp ce Biu Marquetti a realizat un travesti spectaculos în rolul artistului originar din Mozambic, Afric Simone.

Anda Adam s-a transformat în Bonnie Tyler, o cântăreață care uluiește publicul cu forța și expresivitatea vocii ei, Ruby a fost pentru o seară Peggy Lee și a cântat nemuritoarea piesă “Fever”, mezinul “Cuza” a devenit Anthony Kiedis, solistul celebrei trupe Red Hot Chili Peppers, iar Bianca Sârbu a fost cel mai bun prieten al său din culise și de pe scenă de la “Te cunosc de undeva!”, Liviu Vârciu.

Cea mai bună transformare a serii a fost a lui Daniel Max Dragomir care, alături de baletul emisiunii, condus de Furnică, a realizat un moment spectaculos în rolul curajosului artist belgian, Stromae.

De asemenea, în deschiderea show-ului, Florin Riştei şi trupă să, FreeStay, au creat un moment muzical memorabil alături de Teodora Sava, o tânără foarte talentată, a cărei voce s-a făcut remarcată pentru prima dată în emisiunea "Next Star".

Jessie J ar fi mândră de ei! FreeStay și Teodora Sava, minunea de la Next Star, au dat startul unei alte seri nebune de ... Andreea Bălan, jurata de la „Te cunosc de undeva”, mai emoționată ca oricând! „Răspunsul meu... vă las pe voi să îl ghic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x