Antena Căutare

Șerban a numărat stelele mai ceva ca Ryan Tedder de la One Republic! ”Counting Stars” a sunat impecabil!

Șerban Copoț a fost o seară Ryan Tedder, solistul trupei One Republic.  ”Counting Stars” a sunat impecabil în interpretarea sa, ceea ce nu ne miră în vreun fel, căci vocea artistului se poate plia pe orice stil.

Șerban Copoț a fost o seară Ryan Tedder, solistul trupei One Republic. ”Counting Stars” a sunat impecabil în interpretarea sa, ceea ce nu ne miră în vreun fel, căci vocea artistului se poate plia pe orice stil.

În cea de-a treia ediție a noului sezon „Te cunosc de undeva”, concurentul a intrat în pielea celebrului Ryan Tedder și chiar s-a descurcat de minune! Melodia a creat o atmosferă extraordinară în platoul emisiunii, una care a îndemnat la visare și la „numărat stele”.

Cum sună piesa originală:

<

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Maestre Goran Bregović, concertul dumneavoastră era programat peste o săptămână! Adina s-a întrecut pe sine și a făcut s... Misha sau Dorian Popa, nimeni n-a mai făcut diferența! Transformarea a fost de-a dreptul extraordinară!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x