Antena Căutare

Show total în semifinala ”Te cunosc de undeva!” Daniel Max Dragomir se transformă în Stromae și povestește cum l-a cunoscut pe artistul belgian

Sâmbătă, 27 mai, de la ora 20.00, în semifinala “Te cunosc de undeva!”, Daniel Max Dragomir se transformă într-un star internațional pe care l-a și întâlnit acum aproape cinci  ani, chiar în România: belgianul Stromae.

Sâmbătă, 27 mai, de la ora 20.00, în semifinala “Te cunosc de undeva!”, Daniel Max Dragomir se transformă într-un star internațional pe care l-a și întâlnit acum aproape cinci ani, chiar în România: belgianul Stromae.

“L-am cunoscut pe Stromae, acum câțiva ani, la o filmare, în Buftea. M-am dus la el, m-am prezentat și ne-am strâns mâinile. Cred că atunci mi-a transmis o parte din energia lui... Mi s-a părut un om foarte cald. Și m-am bucurat foarte tare că l-am întâlnit”, spune Max Dragomir.

Cu ocazia acestui rol pe care îl va juca în semifinala de sâmbăta aceasta, Daniel Max Dragomir (30 de ani) își va demonstra încă o dată talentul de dansator. De altfel, într-o anumită perioadă a vieții sale, Max a lucrat ca dansator profesionist. Timp de trei ani, până la vârsta de 19 ani, a fost balerin la Teatrul “Fantasio” din Constanța, iar ulterior, balerin și actor la Teatrul de Operetă “Ion Dacian” din București.

Cum vor aprecia jurații transformarea lui Daniel Max Dragomir în Stromae, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 27 mai, de la ora 20.00, în ediția care va decide cine sunt finaliștii celui de-al usprezecelea sezon al show-ului “Te cunosc de undeva!”.

Andreea Bălan, jurata de la „Te cunosc de undeva”, nostalgică după perioada Andre: „Au trecut 16 ani de când...”... Ruby, concurenta de la „Te cunosc de undeva”, și-a făcut un nou tatuaj într-un loc interzis! Fanii: „Chiar era nevoie de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x