Antena Căutare

Sore, Sore, parcă nici nu te mai cunoaștem! Concurenta de la „Te cunosc de undeva”, apariție HOT!

Sore, concurenta la „Te cunosc de undeva”,reușește să ne surprindă de fiecare dată! De adata asta, blondina a avut o apariție hot, emanând feminitate și senzualitate.

Sore, concurenta la „Te cunosc de undeva”,reușește să ne surprindă de fiecare dată! De adata asta, blondina a avut o apariție hot, emanând feminitate și senzualitate.

Deși e mămică, artista arată mai degrabă ca o soră mai mare pentru fetița ei, Erin. Dovadă stă și ultima fotografie postată pe profilul ei de Facebook. O apariție fresh, suoavă și seducătoare: acestea sunt cuvintele care ar putea defini în cuvinte fotografia! Ăn plus, fiind alb-negru, i-a adăugat o notă retro!

„Doamne, ești minunată!”, „Cea mai frumoasă artistă!”, i-au scris fanii.

Ruby, Sore, Anda Adam, Bianca Sârbu, Biu Marquetti, Alex Vasilache, Daniel Max Dragomir, Cuza (Iulian-Adrian Popescu) de la “Noaptea Târziu”, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu sunt concurenții celui de-al unsprezecelea sezon al transforming-show-ului “Te cunosc de undeva!” pe care-i veți vedea mâine, în mare finală!

Ce anume le-a dat bătăi de cap concurenților de la “Te cunosc de undeva!” și care le-au fost obiceiurile înainte de a in... Finala „Te cunosc de undeva” se anunţă una incendiară, iar marele campion va fi premiat într-o ediţie spectacol...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x