Te Cunosc de Undeva

SÂMBĂTĂ, ora 20.00

"Susanna, mon amour/ E io, turista ticinese/ Tu regina di Pigalle!" Adriano Celentano, cu romantismul la el ca întotdeauna!

 

În a patra ediţie din sezonul XII de la "Te cunosc de undeva!", Adriana Trandafir a cântat melodia interpretată de Adriano Celentano - Susanna.

 Adriana Trandafir l-a adus în cel mai mare show al transformărilor inedite pe fenomenalul Adriano Celentano, cel mai bine vândut interpret italian din toate timpurile! Şi a făcut-o fără cusur, cu multă dăruire!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

Nu pierde transformările spectaculoase din emisiunea Te cunosc de undeva, intră pe Antena Playhttps://goo.gl/mJ7LTV. Şi dacă nu eşti in fata televizorului, poţi urmări LIVE emisiunea de pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti