Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 8 mai 2021. Imagini din culise! Motivul pentru care Ana Baniciu și-a sunat tatăl

În a XIV-a ediție a sezonului al XVI-lea de la "Te cunosc de undeva!", semifinala a pus presiune pe concurenți încă din culise.

Romică Țociu, Adriana Trandafir, Ana Baniciu și Mircea Baniciu Galerie
În a XIV-a ediție a sezonului al XVI-lea de la "Te cunosc de undeva!", semifinala a pus presiune pe concurenți încă din culise | Antena 1

În Gala Nemuritorilor, concurenții s-au pregătit intens să dea din ei tot ce au mai bun, iar momentele au fost unele de-a dreptul senzaționale. Încă de dimineață, Romică Țociu, Radu Ștefan Bănică, Andrei Ștefănescu și Adriana Trandafir au venit hotărâți să facă de neuitat această ediție a sezonului XVI.

Competiția este una strânsă între concurenții "Te cunosc de undeva!", iar dorința de a câștiga marele premiul este una arzătoare. Aceștia și-au scos toate "armele" și sunt hotărâți să meargă până în pânzele albe pentru a cuceri publicul cu momentele lor remarcabile.

Citește și: Te cunosc de undeva, 24 aprilie 2021. Imagini din culise! Glume savuroase pe seama transformării Adrianei Trandafir

Romică Țociu a vorbit în culise despre transformarea lui și a Adrianei Trandafir, iar reacția colegei sale nu a întârziat prea mult.

Ana Baniciu și-a sunat tatăl în culise

Ana Baniciu și-a sunat tatăl pentru a-i arăta cum s-au transformat Liviu și Andrei în Nicu Covaci, fost coleg de trupă cu Mircea Baniciu.

În timp ce se afla cu chitara în brațe, Mircea Băniciu a mărturisit că de cum le-a văzut părul de la spate celor doi și-a dat seama că în cadrul Galei Nemuritorii se vor transforma în Nicu Covaci.

Motivul pentru care Adriana Trandafir l-a pus la punct pe Romică Țociu

Romică Țociu și Adriana Trandafir au avut de interpetat două personaje dificile, care au pus presiune pe transformarea lor, lucru evident încă din culisele show-ului "Te cunosc de undeva!".

Concurentul a oferit publicului câteva detalii despre personalitățile pe care trebuie să le interpreteze și a intrat foarte mult în amănut, motiv pentru care Adriana Trandafir a decis să îl pună la punct.

"E mai expansivă și joacă mai mult personajul Adrianei, Ileana Sărăroiu, care joacă cu privirea.", a spus Romică Țociu.

"Dar de ce nu îți vezi tu de rolul tău?", a fost replica pe care i-a oferit-o Adriana Trandafir.

"Bună, Adriana! Uite, e otrăvită de dimineață, nu știu ce are", a mai adăugat concurentul.

Citește și: Te cunosc de undeva, 1 mai 2021. Imagini din culise! Reacția lui Mihai Trăistariu când află că e imitat în Gala Românilor de Top

În ciuda celor întâmplate în culise, Adriana Trandafir și Romică Țociu au o legătură extrem de specială, iar chimia dintre ei este una de-a dreptul senzațională atunci când urcă pe scenă.

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 este difuzată în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1! Show-ul reprezintă o adevărată provocare pentru artiştii care au acceptat să participe, deoarece aceștia sunt puși la grea încercare de către ruleta care promite personaje de excepție și momente de magie curată pe scenă!

Sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, aduce suprize mari

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place

Hâț 😊 Dacă vrei să intri în culisele show-ului, vezi cel mai nou episod de After Party, cu Dorian Popa: https://a1.ro/video/antena-1/te-cunosc-de-undeva-after-party/

Te cunosc de undeva, 8 mai 2021. Cristina Vasiu, moment de excepție, transformată în Dan Spătaru... Te cunosc de undeva, 8 mai 2021. Pepe câștigă a XIV-a ediție a sezonului 16...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x