Antena Căutare

Un moment tulburător și foarte emoționant ! Adriana Trandafir a interpretat-o dumnezeiește pe legendara Edith Piaf - "L'accordeoniste"

În a unsprezecea ediţie din sezonul XII de la "Te cunosc de undeva!", Adriana Trandafir a cântat melodia "L'accordeoniste", interpretată de Edith Piaf

În a unsprezecea ediţie din sezonul XII de la "Te cunosc de undeva!", Adriana Trandafir a cântat melodia "L'accordeoniste", interpretată de Edith Piaf.

Interpretarea ei a f[cut-o să plângă pe jurata vocilor, Ozana Barabancea.

„Dacă mi-au dat lacrimile, înseamnă că ai intrat atât de mult în sufletul meu, încât te-am lăsat efectiv să mă răvășești”, spune aceasta. “În trei minute, ai reușit să ne dai peste cap”, adaugă de la masa juriului, Aurelian Temișan. Cum vor reacționa ceilalți doi jurați, Andreea Bălan și Andrei Aradits, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă seara.

Momentul va fi unul dificil de dus pentru Adriana Trandafir. “Sunt dezavantajată totalmente în perioada asta de forma fizică proastă. Sunt foarte răcită și am obosit, dar merg mai departe, pentru că asta este soarta unui Taur cu aripi”, a explicat actri'a.

Meghan Trainor, ne recucerești numai când te vedem și ne uităm cum "Lips are movin"! Anisia, poți să-i fii sos... Ramona Bădescu, ce nas mare ți-a crescut, dar ce costumație și ce voce cuceritoare! "Hello, Dolly!", chiar eș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x