Antena Căutare

Vârciu, un răsfățat și jumătate de către frumusețile de la „Te cunosc de undeva”! Între Anda Adam și Sore, nu îl plouă, nu îl ninge, ci zâmbește pur și simplu!

Liviu Vârciu va fi din nou concurent la "Te cunosc de undeva", unde o le va întâlni pe frumoasa Sore, apetisanta Anda Adam și vulcanica Ruby.

Liviu Vârciu va fi din nou concurent la "Te cunosc de undeva", unde o le va întâlni pe frumoasa Sore, apetisanta Anda Adam și vulcanica Ruby.

Și de data asta, în calitate de concurent, va realiza câte un duet de fiecare dată cu Andrei Ștefănescu, de la Alb Negru, alături de care Liviu a mai cântat și în sezonul trecut.

„De când am venit la Antena 1, una dintre emisiunile pe care le-am iubit din prima a fost “Te cunosc de undeva!”, spunea Vârciu anul trecut, cu emoție în glas. Iar priam iubire nu se uită niciodată, nu-i așa?

Și de data asta, Liviu este un răsfățat și jumătate de către frumusețile de la „Te cunosc de undeva”! Între Anda Adam și Sore, nu îl plouă, nu îl ninge, ci zâmbește pur și simplu! Cel puțin, asta demonstrează ultima fotografie postată pe Facebook.

Mirela Boureanu Vaida, o artistă adevărată! Ți-o amintești brunețică și zvăpăiată cum cânta pe scena „Te cunosc de undev... Ruby, Sore, Anda Adam, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, Bianca Sârbu, Biu Marquetti, Alex Vasilache, Daniel Max Drago...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x