Te Cunosc de Undeva

In fiecare sambata, la Antena 1

A scăpat de tocuri, dar a primit personaj negativ! Liviu Teodorescu,magistral în rolul lui Iuda!

 

Liviu Teodorescu a jucat, în seara marii finale, un rol negativ, acela al lui Iuda, din celebra operă rock “Jesus Christ Superstar”, semnată de Andrew Lloyd Webber și Tim Rice. 

Cu un timbru perfect, o mișcare scenică foarte bine pusă la punct, Liviu a reușit să cucereasca juriul și publicul. “Te cunosc de undeva!” merită fiecare sacrificiu pe care-l poate face un artist – tocuri, lentile, rochii, peruci, machiaj. Lucrurile pe care le-am descoperit aici sunt foarte prețioase și, alături de echipa mea, voi încerca să le pun în valoare așa cum se cuvine", spunea concurentul.

Și așa a fost! Căci și de data aceasta, Liviu a pus în valoarea toate atuurile sale și a bifat o nouă super transformare. Ce bine că, de data aceasta, a fost fără tocuri!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

Nu în ultimul rând, dacă nu sunteţi în faţa televizorului, puteţi urmări emisiunea live pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/tcdu, la fel şi toate înregistrările integral.

facebook whatsapp twitter pinterest
Povesti
Smiley News

vezi mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Timp Liber

vezi mai multe 

mai multe