Antena Căutare

A pierdut concursul, dar a câștigat un loc în inimile tuturor, pentru totdeauna! Florin Piersic a sărbătorit vârsta de 80 de ani la „Te pui cu blondele”!

Florin Piersic, invitatul lui Dan Negru, pierde lupta cu cele 50 de blonde! Totuși, artistul are parte de o surpriză de proporții!

Florin Piersic, invitatul lui Dan Negru, pierde lupta cu cele 50 de blonde! Totuși, artistul are parte de o surpriză de proporții!

„La mulți ani, Florin! Angela Similea sunt”, a spus prin telefon artista.

Profund emoționat, actorul a ascultat cu multă atenție cuvintele frumoase ale Angelei.

Totuși, așa cum ne-a obișnuit deja, niciodată nu rămâne fără cuvinte. Așa că a început să povestească despre o întâlnire dintre dintre ei.

„Îți mulțumesc din tot sufletul că ai vrut să joci cu mine și că m-ai ajutat”, a spus aceasta plină de respect.

Angela Similea a fost cea care a pus întrebarea finală. Deși Piersic a pierdut lupta cu blondele, actorul a câștigat un loc în inimile tuturor, pentru totdeauna!

Tachinat adesea pentru faptul că vorbește foarte mult, maestrul le-a dat tuturor o replică pe care nu ar trebui să o uităm:

„Când eu n-o să mai fiu, o să regretați!”

Artistul a sărbătorit venerabila vârstă de 80 de ani, la Antena 1!

Deși filmările au ținut mai bine de șase ore, Florin Piersic a stat mereu în picioare și a povestit și a vorbit cu multă energie, demonstrând că are mereu 20 de ani și este la fel de tânăr!

Jos pălăria!

Surpriză de proporții pentru maestru! Cei doi nu sunt „Străini în noapte”! „O știu de când era mică și mergeam acasă la ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te pui cu blondele? nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-pui-cu-blondele/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tepuicublondele/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/BjojvW.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x