Antena Căutare

Cum s-a tras în poză Elena Merișoreanu cu Leonardo Di Caprio. Actorul i-a trimis fotografia prin e-mail: "Daca nu fac poză cu ăsta... Eu și mor și plesnesc, să ma laud în țară"

Elena Merișoreanu își amintește cum l-a întâlnit, la Los Angeles, pe Leonardo Di Caprio și cum a reușit să facă și o fotografie cu el. Doar, o asemenea șansă nu trebuia ratată.

Elena Merișoreanu își amintește cum l-a întâlnit, la Los Angeles, pe Leonardo Di Caprio și cum a reușit să facă și o fotografie cu el. Doar, o asemenea șansă nu trebuia ratată.

"Eram pe plajă cu nepoţii şi fata mea. La un moment dat, am văzut că trece unul cu umbrela şi îl filmează. Nepotul meu zice uite-l pe cel din Titanic, Leonardo Di Caprio filma o reclamă. Zic "dacă nu fac o poză cu ăsta... Eu şi mor şi plesnesc să mă laud în ţară.

Îmi iau nepoţii, vine ăla, facem poza şi zice "cum facem, că eu am telefonul în maşină? Daţi-mi adresa... Mi-a ajuns fotografia înainte de a ajunge eu în România", își amintește artista.

Râzi cu lacrimi! Mirela Boureanu Vaida, Titanicul şi Bărbierul din Sevilla. Totul într-o interpretare de zile mari: &quo... "Soacră, soacră, poamă acră!". Mirela Boureanu Vaida, Laura Lavric, Maria Cârneci și Elena Merișoreanu s-au al...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te pui cu blondele? nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-pui-cu-blondele/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tepuicublondele/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/BjojvW.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x