Te pui cu blondele?

Ne revedem în curând!

Cum s-a tras în poză Elena Merișoreanu cu Leonardo Di Caprio. Actorul i-a trimis fotografia prin e-mail: "Daca nu fac poză cu ăsta... Eu și mor și plesnesc, să ma laud în țară"

 

Elena Merișoreanu își amintește cum l-a întâlnit, la Los Angeles, pe Leonardo Di Caprio și cum a reușit să facă și o fotografie cu el. Doar, o asemenea șansă nu trebuia ratată.

"Eram pe plajă cu nepoţii şi fata mea. La un moment dat, am văzut că trece unul cu umbrela şi îl filmează. Nepotul meu zice uite-l pe cel din Titanic, Leonardo Di Caprio filma o reclamă. Zic "dacă nu fac o poză cu ăsta... Eu şi mor şi plesnesc să mă laud în ţară. 

Îmi iau nepoţii, vine ăla, facem poza şi zice "cum facem, că eu am telefonul în maşină? Daţi-mi adresa... Mi-a ajuns fotografia înainte de a ajunge eu în România", își amintește artista.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te pui cu blondele? nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-pui-cu-blondele/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tepuicublondele/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/BjojvW.

facebook whatsapp twitter pinterest
PREMIUM

Mai multe 

100 de zile de vara

Vezi detalii 

Smiley News

vezi mai multe 

Spynews.ro

Mai mult 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Timp Liber

vezi mai multe 

mai multe