Antena Căutare

Horia Moculescu și-a câștigat existența cântând la acordeon

Joi, 23 iunie, de la ora 20.30, într-o nouă ediție a emisiunii “Te pui cu blondele?”, Horia Moculescu povestește cum a ajuns să cânte la acordeon.

Joi, 23 iunie, de la ora 20.30, într-o nouă ediție a emisiunii “Te pui cu blondele?”, Horia Moculescu povestește cum a ajuns să cânte la acordeon.

“Tatăl meu mi-a trimis de pe front un acordeon. Atunci am învățat să cânt la acest instrument. Avem șase ani”, își amintește celebrul compozitor. Ulterior, cu ajutorul acordeonului, compozitorul și-a câștigat existența pe parcursul mai multor ani . “Primii bani i-am câștigat cântând la acordeon.De altfel, acordeonul mi-a dat de mâncare pentru o lungă perioadă de timp, în anii ’50”, mai spune Moculescu.

Horia Moculescu și Mihai Tatulici sunt invitații lui Dan Negru joi seara, la “Te pui cu blondele?”, într-o ediție specială Seniori vs Juniori, în care aceștia se vor confrunta pe teme de cultură generală nu doar cu blondele din platou, ci și cu vedete de televiziune, sportivi și artiști mai tineri, precum Florin Ristei, Theo Rose, Liviu Teodorescu, Marian Drăgulescu, Roxana Marcu, Nadir, Kamara, Cătălin Oprișan sau Andrei Ștefănescu.

Cine va ieși câștigător din confruntarea din platou, telespectatorii Antenei 1 vor afla joi, 23 iunie, de la ora 20.30, într-o nouă ediție a emisiunii “Te pui cu blondele?”

Seniori vs Juniori! Horia Moculescu și Mihai Tatulici vin la “Te pui cu blondele?”, într-o ediție specială... Seară excepțională la „Te pui cu blondele”! Horia Moculescu și Mihai Tatulici luptă pentru marea victorie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te pui cu blondele? nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-pui-cu-blondele/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tepuicublondele/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/BjojvW.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x