Antena Căutare

Liviu Vârciu a primit un cadou inedit pentru sala de cinema, de acasă. Însă, înainte, a fost supus unei provocări: "Băi, ești nebun? Ți-ai dat jos pantalonii?"

Liviu Vârciu a dovedit că este cel mai mare fan al actorului Mel Gibson şi a fost răsplătit cu un tablou, special pentru sală să de cinema cu 16 locuri, de acasă.

Liviu Vârciu a dovedit că este cel mai mare fan al actorului Mel Gibson şi a fost răsplătit cu un tablou, special pentru sală să de cinema cu 16 locuri, de acasă.

Însă, pentru a primi cadoul, acesta a fost nevoit să folosească recuzita actorului său preferat. Şi a trecut la treabă. S-a deghizat, s-a probat, s-a schimbat şi a ghicit filmele în care Mel Gibson a folosit acele articole vestimentare.

Şi nu a avut nicio reţinere. S-a dezbrăcat şi a trecut la treaba: "Băi, ești nebun? Ți-ai dat jos pantalonii?"

Ce fac moldovenii cu... moşoaicele? Pepe, Vârciu și Nea Mărin le-au pus capac blondelor. Raluca Dumitru nu a scăpat: &qu... Cel mai tare truc! Cum așezi un pahar pe o bancnotă sprijintă, la rândul ei, pe alte două pahare. V-am băgat în ceață? P...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te pui cu blondele? nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-pui-cu-blondele/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tepuicublondele/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/BjojvW.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x