Antena Căutare

Miercuri, 13 ianuarie, Florin Dumitrescu, Nicolai Tand și Cătălin Scărlătescu vin la “Te pui cu blondele?”

Miercuri, 13 ianuarie, de la ora 20.30, Florin Dumitrescu, Nicolai Tand și Cătălin Scărlătescu vin în platoul quizz-show-ului prezentat de Dan Negru să se confrunte cu cele 50 de blonde pe teme de cultură generală.

Miercuri, 13 ianuarie, de la ora 20.30, Florin Dumitrescu, Nicolai Tand și Cătălin Scărlătescu vin în platoul quizz-show-ului prezentat de Dan Negru să se confrunte cu cele 50 de blonde pe teme de cultură generală.


Și nu doar la asta se va rezuma întâlnirea dintre cele două tabere, miercuri, la “Te pui cu blondele?”. Cei trei chefi le vor arăta blondelor câteva trucuri din bucătărie, le vor povesti ce au gătit pentru celebritățile lumii și ce preparate ciudate au mâncat ei înșiși, de-a lungul timpului.


Cum să faci cel mai bun pește la grătar, cum să pregătești cea mai aromată cafea, cum decojești ușor roșiile și cartofii sau cum pregătești rapid un mic dejun delicios, toate acestea vor fi dezvăluite de Florin, Cătălin și Nicolai miercuri, la “Te pui cu blondele?”. Întrebarea-vedetă a ediției le va fi adresată blondelor și celor trei chefi de către Liana Stanciu.


Care dintre cele două tabere va avea câștig de cauză în confruntarea pe teme de cultură generală, telespectatorii Antenei 1 vor vedea miercuri, 13 decembrie, de la ora 20.30, în cea de-a doua ediție “Te pui cu blondele?”, din cel de-al șaptesprezecelea sezon.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te pui cu blondele? nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-pui-cu-blondele/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tepuicublondele/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/BjojvW.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x