Antena Căutare

Mircea Dinescu gătește chifteluțe și cântă alături de Mambo Siria, la “Te pui cu blondele?”

Mircea Dinescu gătește și cântă miercuri, 15 februarie, de la ora 20.30, la “Te pui cu blondele?”, într-o ediție specială a quizz-show-ului prezentat de Dan Negru. 

Mircea Dinescu gătește și cântă miercuri, 15 februarie, de la ora 20.30, la “Te pui cu blondele?”, într-o ediție specială a quizz-show-ului prezentat de Dan Negru.

Invitat alături de Mihai Bendeac la o confruntare pe teme de cultură generală cu cele 50 de fete și vedete din platou, Mircea Dinescu își va demonstra talentul de bucătar și pe cel cântăreț. Poetul vine pregătit cu tot felul de ingrediente și mirodenii și va găti chifteluțe pentru Dan Negru și invitații din platou. Care e rețeta după care acesta le pregătește, telespectatorii Antenei 1 vor vedea miercuri seara.

În aceeași ediție, scriitorul va arăta că știe să și cânte, acompaniat de membrii formației Mambo Siria. Ce cântece va interpreta Mircea Dinescu, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 15 februarie, de la ora 20.30, într-o ediție specială a quizz-show-ului “Te pui cu blondele?”, prezentată de Dan Negru.

Mihai Bendeac și Mircea Dinescu, într-o ediție specială „Te pui cu blondele?”... Mihai Bendeac și Mircea Dinescu, față în față, la "Te pui cu blondele". Actorul îl avertizează că evită să măn...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te pui cu blondele? nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-pui-cu-blondele/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tepuicublondele/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/BjojvW.

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x