Te pui cu blondele?

Peste două milioane de români au urmărit “Te pui cu blondele?” la Antena 1! Emisiunea a fost lider de audiență

+3 click pentru
galerie

 Cea de-a doua ediție din 2016 a quiz-show-ului “Te pui cu blondele?”, care i-a avut ca invitați pe Florin Dumitrescu, Nicolai Tand și Cătălin Scărlătescu, a fost miercuri seara pe primul loc în topul audiențelor, atât la nivelul publicului din mediul urban, cât și la nivelul publicului din toată țara.

A doua ediție a celui de-al șaptesprezecelea sezon, prezentată de Dan Negru, a adunat în fața micilor ecrane 2.071.000 de români, în minutul de maximă audienţă, de la ora 22.14.

Așadar, Antena 1 s-a situat pe primul loc la nivelul întregului public din mediul urban și a obținut pe perioada difuzării emisiunii (20.30 – 22.57) o audiență medie de 7,7 puncte de rating și o cotă de piață de 15,1 %, în timp ce următorul clasat, PRO TV, a obținut 7 puncte de rating si 13,7 % cota de piață.

Antena 1 rămâne lider și la nivelul publicului național, cu o audiență medie de 8 puncte de rating si 15,9% cota de piată, în timp ce PRO TV s-a situat pe locul al doilea.

Miercuri, 13 ianuarie, Florin Dumitrescu, Nicolai Tand și Cătălin Scărlătescu au învins armata blondelor și au dovedit că stăpânesc nu numai domeniul culinar, ci și cunoștințe de cultură generală.

facebook whatsapp twitter pinterest
mai multe
HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti