Te pui cu blondele?

Ne revedem în curând!

Râzi cu lacrimi! Mirela Boureanu Vaida, Titanicul şi Bărbierul din Sevilla. Totul într-o interpretare de zile mari: "Viața mea, inima mea, te visez toată noaptea"

 

Mirela Vaida, Laura Lavric, Maria Cârneci și Elena Merișoreanu au venit la “Te pui cu blondele?”, să se confrunte pe teme de cultură generală cu 49 de mirese în frunte cu blonda supremă, într-o ediție “Soacre versus Mirese”, prezentată de Dan Negru. Iar poveștile doamnelor au fost senzaționale!

Mirela Boureanu Vaida și Laura Lavric au nota zece pentru cele mai amuzante întămplări:

"Mă duc şi eu la o nuntă... Ne ducem noi şi repretoriu în toate limbile, stilurile. Vine unu la noi şi face "Domnişoara, dacă sunteţi atât de bună, cântaţi-mi şi mie Titanicul". Eu mă impostez frumos şi încep. El, "nu, nu! Titanic". Şi vine unul negruţ, cu burtă mare: Când mi-era mai drag de tine, ai fugit de lângă mine. Viaţa mea, inima mea, te visez toată noaptea", a povestit Mirela Boureanu Vaida, rrâzând cu poftă.

Nici Laura Lavric nu a fost mai departe, la nuntă la care a fost invitată să cânte. Bărbierul din Sevilla i-a pus mari prob leme.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te pui cu blondele? nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-pui-cu-blondele/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tepuicublondele/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/BjojvW.

facebook whatsapp twitter pinterest
PREMIUM

Mai multe 

100 de zile de vara

Vezi detalii 

Smiley News

vezi mai multe 

Spynews.ro

Mai mult 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Timp Liber

vezi mai multe 

mai multe