Antena Căutare

Antena 1 începe preselecţia pentru "The Wall", cel mai tare game-show al momentului

"The Wall" este o combinație între quiz-show, noroc și strategie. Acțiunea este într-un decor impresionant și interactiv. Fiecare echipă este formată din doi coechipieri care trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall".

"The Wall" este o combinație între quiz-show, noroc și strategie. Acțiunea este într-un decor impresionant și interactiv. Fiecare echipă este formată din doi coechipieri care trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall".

Antena 1 pregătește pentru această toamnă unul dintre cele mai de succes game-show-uri aflate în momentul acesta pe piața internațională, The Wall. Creat de LeBron James, celebrul jucător NBA, alături de Maverick Carter (SpringHill Entertainment) si Andrew Glassman (Glassman Media) impreuna cu Universal Television Alternative Studio și distribuit de Endemol Shine Group, The Wall este un format care ține publicul într-un suspans incredibil, un quiz-show în care e nevoie de mai mult decât un răspuns corect; este nevoie de o relație specială între participanți pentru a putea câștiga premii ce le vor schimba viața.

UNDE VĂ PUTEȚI ÎNSCRIE!

O combinație între quiz-show, noroc și strategie, acțiunea este plasată într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreuna pentru a cuceri „The Wall”. Emoțiile ajung la o intensitate incredibilă pe măsură ce bilele roșii și verzi cad de-a lungul zidului, determinând câștiguri impresionante sau pierderi uriașe.

Difuzat de NBC în SUA, de TF1 în Franța, de RTL în Germania și de Telefonica în Spania, The Wall a livrat cifre foarte bune în toate teritoriile în care a fost produs. De curând formatul a fost achiziționat și de Quebecor Content, în Canada.

În Romania, formatul va fi produs de echipa coordonată de Mona Segall și Robert Lionte.
Antena 1 deschide înscrierile pentru quiz-show-ul care schimbă vieți pe http://casting.a1.ro/thewall. Regulamentul și condițiile de participare pot fi găsite on-line.

The Wall este un format american creat de compania lui LeBron James și Maverick Carter (SpringHill Entertainment) si Andrew Glassman (Glassman Media) împreună cu Universal Television Alternative Studio.

The Wall este distribuit la nivel international de Endemol Shine Group. Producatorii executivi ai show-ului sunt LeBron James, Maverick Carter și Andrew Glassman.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x