Antena Căutare

Aseară, în quiz show-ul de pe Antena 1: A cucerit Marele Zid în picioarele goale

În picioarele goale, în fața Marelui Zid, așa a început Teodora aseară confruntarea din platou, unde a rămas să influențeze traiectoria bilelor norocoase. Cele două surori venite în quiz show-ul  ,,The Wall- Marele Zid”  au avut parte de un parcurs extrem de tensionat cu câștiguri mari, dar și pierderi pe măsură. Totuși finalul le-a găsit învingătoare, cu un contract semnat și un câștig de 47.542 RON.

În picioarele goale, în fața Marelui Zid, așa a început Teodora aseară confruntarea din platou, unde a rămas să influențeze traiectoria bilelor norocoase. Cele două surori venite în quiz show-ul ,,The Wall- Marele Zid” au avut parte de un parcurs extrem de tensionat cu câștiguri mari, dar și pierderi pe măsură. Totuși finalul le-a găsit învingătoare, cu un contract semnat și un câștig de 47.542 RON.

Flavia și Teodora s-au bazat pe conexiunea dintre ele și pe puterea misterioasă a telepatiei, căci, după cum au mărturisit înainte de show, nu de puține ori au trecut prin situații când și-au ghicit gândurile. Prima probă a ,,Căderii libere” a fost una de succes, căci după ce bilele au căzut de trei ori pe câștigul maxim, zidul a afișat una dintre cele mai mari sume înregistrate vreodată la prima rundă.

Dacă Flavia, sora precaută, a ajuns în camera de izolare, Teodora a trecut în cea de-a doua rundă prin momente de maximă intensitate, căci bilele mai puțin norocoase i-au anulat tot ce câștigase. Cu 0 RON, dar cu speranța că finalul va lua o turnură neașteptată, sora din platou a mizat pe energia pozitivă și pe conexiunea cu Marele Zid. Strategia i-a mers, dar în ciuda câștigului obținut de 217.530 RON, cele patru bile roșii din final i-au redus suma la 67.419 RON.

În mai puțin de un minut, Teodora a trecut de la agonie, la extaz, din cauza căderii neprevăzute a bilelor pe care nu le-a putut anticipa. Finalul părea să îi scape de sub control, însă Flavia- aflată în camera de izolare, avea în mâini verdictul jocului. Pentru că nu îi place să riște, a ales varianta sigură a semnării contractului și cele două au plecat acasă cu un câștig de 47.542 RON. Cele două surori au descris experiența ,,The Wall- Marele Zid” ca fiind plină de suspans: ,,A fost extrem de greu, dar ne bucurăm că s-a terminat cu bine! Plecăm îmbogățite sufletește, pentru că am trăit niște momente unice.”

,,The Wall- Marele Zid” continuă și săptămâna viitoare cu sume mari, povești frumoase și destine schimbate, în fiecare miercuri, joi și vineri, de la 20:00, doar pe Antena 1.

De la agonie la extaz! Teodora şi Flavia, un joc intens: "M-am simţit ca şi cum făceam un duş cu apă rece şi apoi f...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x