Antena Căutare

Cădere liberă riscantă și o prietenie pusă la încercare. Romina și Rodica au un mod inedit de a se încuraja: "Nu putem aici. Ea vorbește murdar"

Dornice de aventură, Romina și Rodica s-au hotărât să-și testeze optimismul și abilitatea de a-și păstra zâmbetul pe buze chiar și în cele mai încordate momente. 

Dornice de aventură, Romina și Rodica s-au hotărât să-și testeze optimismul și abilitatea de a-și păstra zâmbetul pe buze chiar și în cele mai încordate momente.

Şi-au pus toată încrederea în legătură specială dintre ele și s-au aruncat în "cădere liberă", cu o singură dorinţă: să-i ajute pe cei care nu mai au nicio speranţă de viaţă. Au început timid, bilele le-au dat, dar le-au şi luat, însă optimismul lor nu le lasă nicio clipă să se dea bătute.

Îşi păstrează zâmbetul până în ultima clipă şi decid ca Rodica să fie cea care merge la izolare. Să fie oare cu noroc?

Simțul umorului, cea mai tare armă în fața Marelui Zid. Romina nu ezită să o folosească: "Abia aștept să ți-l prezi... Două prietene, unite de același ideal, în fața Marelui Zid. Romina și Rodica luptă pentru ajutorarea personalor bolnave,...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x