Antena Căutare

„Căderea liberă” e de fapt începutul de drum către marea escaladare. Meli și Motasem se completează perfect, iar startul e așa cum și l-au dorit

Melania şi Motasem vor să câştige cât mai mulţi bani ca să-şi construiască o casă, în care să locuiască pe viitor cu cei trei copii pe care și-i doresc. Deocamdată însă, Melania studiază Ştiinţele Comunicării la Viena, iar Motasem a urmat Facultatea de Construcţii din Bucureşti.

Pentru a ajunge acolo unde amândoi își doresc au nevoie de un început bun în joc. Întrebările curg, răspunsurile bune se adună în dreptul celor doi concurenți, iar banii se adună în contul provizoriu al cuplului venit să se ia la trântă cu Marele Zid.

După prima probă urmează despărțirea. Tot provizorie pentru că Motasem merge la izolare, iar Melania alege să trăiască emoțiile față-n față cu zidul și provocările.

Un cuplu adorabil: el irodanian, ea româncă de-ale noastre! Meli și Motasem vin să-și îndeplinească visul în fața Marelu... Separați, dar împreună. Meli și Motasem trebuie să depășească zidul care-i desparte și să meargă mai departe. În runda a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x