Antena Căutare

Confruntarea cu „Marele Zid” a fost un adevărat carusel de emoții și situații neașteptate! „Nici când m-am suit prima oară pe munte nu m-am simțit așa”

A fost o confruntare plină de emoții la „The Wall” și soții Bărțoiu s-au convins la final că totul a meritat din plin!

A fost o confruntare plină de emoții la „The Wall” și soții Bărțoiu s-au convins la final că totul a meritat din plin!

„A fost o experiență unică. Zidul ne-a făcut și feste, dar ne-am și împrietenit. Am urcat la sume mari, am coborât la sume mici, dar într-un final, totul a fost pe măsura așteptărilor noastre. Aș mai repeta experiența”, a mărturisit Ioana sinceră.

„Nici când m-am suit prima oară pe munte nu am avut emoții atât de mari”, a zis Alex, un salvamontist experimentat, pentru care misiunile de salvare sunt la ordinea zilei.

De ce a semnat contractul? Fiindcă a ales să se mulțumească fix cu suma garantată, decât să riște să spere la mai mult și să plece acasă fără nimic. Probabil că aici a contat spiritul său de salvator, care alege mereu siguranța în locul riscului!

„Aș compara experiența de la The Wall cu un salt cu parapanta”, a încheiat concurentul fericit.

The Wall” este construit să facă oameni fericiți și să lea dea o șansă. Zidul are un singur scop: acela de a schimba destine. Și pentru cei doi soți, experiența chiar a fost una cu adevărat specială.

„Zidul” a luat și „Zidul” a dat! Soții Bărțoiu au trecut prin emoții cumplite, dar răsplata a fost pe măsură la „The Wal... Aseară, pe Antena 1. Au escaladat cei doisprezece metri ai Marelui Zid către suma de 18.112 RON...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x