Antena Căutare

De la escaladarea muntelui la cucerirea „Marelui Zid”! Ioana și Alex fac echipă pentru a ieși învingători din cea mai palpitantă „misiune” de până acum!

Ioana are 32 de ani și este din Azuga. Împreună cu soțul său conduce un club de schi. Va reuși oare Alex, salvamont de 11 ani, să escaladeze și să cucerească „Marele Zid”?

Ioana Bărțoiu are 32 de ani și este din Azuga. Împreună cu soțul său conduce un club de schi. Va reuși oare Alex, salvamont de 11 ani, să escaladeze și să cucerească „Marele Zid”?

The Wall” îi ajută pe cei curajoși să își îndeplinească visul, oricât de îndrăzneț ar fi acesta. Oare va reuși Alex să „salveze” cauza familiei sale și să ducă misiunea cu succes la capăt, escaladând „Marele Zid”?

„Viața mea e simplă și tot ceea ce aparține de munte fac cu drag. Am mers prin zăpadă chiar și 12 ore. Chiar iarna asta am avut un grup de turiști rătăciți pentru care am făcut asta. Condițiile au fost extrem de dificile”, a zis concurentul mândru de meseria pe care o are.

„Am un soț care își riscă viața”, a adăugat Ioana.

Stau într-o garsonieră alături de fiul lor, care pare să fi moștenit pasiunea pentru munte a părinților săi. Chiar dacă au o viață cu lipsuri, Ioana face și acte de voluntariat.

The Wall” este construit să facă oameni fericiți și să lea dea o șansă. Zidul are un singur scop: acela de a schimba destine. Fiecare bilă căzută poate să dea bani sau să ia totul! Perechile joacă împreună și tensiunea atinge cote maxime! Cât de mult te încrezi în deciziile partenerului tău?

Diseară pe Antena 1 la ,,The Wall- Marele Zid”: Declarație de dragoste surprinzătoare în fața Marelui Zid: "El este... O „cădere liberă” norocoasă și o declarație de iubire unică! Ioana și Alex pornesc în misiunea de a escalada „Marele Zid...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x