Antena Căutare

De mână, împreună, în "cădere liberă" spre fericire. Mihaela și Johnny au pornit cu pași mici și mult umor spre visul lor: "Poți să-mi spui că sunt o portocală dulce și asta rezolvă tot"

S-au prins de mână și, cu emoţie, au privit cum zidul adauga "bilă cu bilă" spre visul de a-i oferi băiatului lor, diagnosticat cu autism, o viaţă mai bună. Mihaela este extrem de pozitivă iar zâmbetul ei luminează platoul, la fiecare reuşită.

S-au prins de mână și, cu emoţie, au privit cum zidul adauga "bilă cu bilă" spre visul de a-i oferi băiatului lor, diagnosticat cu autism, o viaţă mai bună. Mihaela este extrem de pozitivă iar zâmbetul ei luminează platoul, la fiecare reuşită.

Prima rundă, ”Căderea liberă”, e singura în care cuplul răspunde împreună. Bilele cad, la fel și întrebările. Cinci bucăți, cu două variante de răspuns. Pentru a avansa, tot ce au de făcut este să termine pe plus.

Cei doi concurenţi împart fiecare reuşită şi debordează de umor şi energie. Legătura specială dintre ei oare îi va ajuta să cucerească Marele Zid?

Dragostea părinților poate învinge orice! Chiar și Marele Zid? Mihaela, fostă concurentă la "Chefi la cuțite",... Mihaela, față în față cu zidul care îi poate schimba viața fiului ei. L-a atacat în forță: "Dragul meu, în seara as...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x