Antena Căutare

Doi părinți luptă să facă tripleților casa în care vor crește! „Marele Zid” îi aduce mai aproape de realizarea unui vis emoționant!

Nicole și Costin Mișa au venit să înfrunte „Marele Zid” pentru a oferi tripleților șansa să crească într-o casă mai mare, unde au loc să se joace în voie!

Nicole și Costin Mișa au venit să înfrunte „Marele Zid” pentru a oferi tripleților șansa să crească într-o casă mai mare, unde au loc să se joace în voie!

Familia a început să își construiască o casă, dar lipsa banilor face ca lucrările să fie tot mai mult anulate sau întârziate.

Și-au pus norocul în destin și în inspirația cu care vor înfrunta întrebările puse de „Marele Zid

„Sper să fie ok și voi face tot ce pot. Îți urez baftă și sper să ne bucurăm de fiecare moment”, a zis Costi mergând spre camera de izolare.

Prima rundă a fost o „cădere liberă” norocoasă, ce le-a adus puțin peste 17.000 de lei!

A rămas Nicol în platou, pentru a duce bătălia mai departe și pentru a arunca bile roșii și verzi, în demersul de-a aduce familiei sale un viitor mai bun.

The Wall” îți dă tot, dar îți poate și lua tot! Oare norocul este de partea lor, în misiunea de a cuceri „Marele Zid”?

Nicole și Costin Mișa luptă pentru tripleții din viața lor! Au primit un dar special și acum vor să cucerească „Marele Z... „Zidul ți-a dat, Zidul ți-a luat” Nicole a început să piardă din câștigurile adunate! „Hai să ne jucăm”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x