Antena Căutare

Două fete... speciale își testează cunoștințele în fața Marelui Zid: „Vrem să ne distrăm, să ne bucurăm de experiență”

Andreea și Alexandra sunt prietene bune au nouăsprezece, respectiv douăzeci de ani și până la vârsta aceasta au strâns în CV multe reușite și activități impresionante. S-au cunoscut într-o tabără, iar pasiunile comune le-au făcut să înceapă o frumoasă prietenie. Ambele sunt interesate de zona antreprenoriatului, iar posibilul câștig pe care vor încerca să îl obțină în această seară l-ar investi într-un start-up, o afacere nouă. Curiozitatea le-a determinat să vină în acest show și diseară așteaptă cu nerăbdare să vadă ce sentimente vor avea în fața proiecției impresionante.

Prezența lor în concurs se datorează și noutății formatului, care se mulează perfect pe două personalități ce sunt mereu în căutare de provocări: ,,Vrem să ne distrăm, să ne bucurăm de experiență, indiferent de rezultatul final din această seară!. Deși nu sunt superstițioase și nu au un obiect norocos, se bazează că relația dintre ele este suficient de puternică încât să dărâme Marele Zid: ,,Alexandra este coechipierul meu și cea care ne va aduce noroc astăzi.”, declară Andreea cu zâmbetul pe buze. ,,Talismanul” echipei este și concurentul care va juca din camera de izolare, pentru că are încredere în forțele proprii și nu se pierde în situațiile limită.

255 de mii de lei, câştigaţi de un cuplu la The Wall - Marele Zid... Debutul e mereu dificil, iar atunci când mai ratezi și câte un răspuns, senzațiile tari încep să apară: „E bine că sunte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x