Antena Căutare

Două surori, adversarele de temut ale Marelui Zid! Mădălina şi Ramona își vor uni forțele pentru a dărâma Marele Zid!

Mădălina și Ramona  au intrat în platoul emisiunii ,,The Wall- Marele Zid” pline de energie pozitivă. Cele două surori au fost atrase de formatul acestei competiții și s-au gândit că pot face față unui joc imprevizibil, pentru că sunt firi foarte ambițioase și au atitudine de învingătoare.

Mădălina și Ramona au intrat în platoul emisiunii ,,The Wall- Marele Zid” pline de energie pozitivă. Cele două surori au fost atrase de formatul acestei competiții și s-au gândit că pot face față unui joc imprevizibil, pentru că sunt firi foarte ambițioase și au atitudine de învingătoare.

Sora cea mică, Ramona, este ,,o curajoasă și o aventurieră” , fostă gimnastă care din cauza unui nefericit accident a ales să își urmeze visul de make up artist. Pasiunea pentru zona estetică este împărtășită și de Mădălina care este cosmeticiană. Cu zâmbetul pe buze mărturisesc că pe lângă legătura de sânge, le leagă și o foarte frumoasă prietenie: ,,Ni se întâmplă de multe ori să spunem același lucru în același timp. Am devenit cele mai bune prietene din cauza dificultăților.”.

Ambele își amintesc cu melancolie despre copilăria lor, care nu a fost deloc ușoară, căci greutățile pe care le-au întâmpinat în familie le-au despărțit pentru o bună perioadă de timp: ,,Am fost separate de mici, dar asta ne unește acum. Simt nevoia să recuperăm ce am pierdut.”.

Acum sunt împreună, se sprijină în orice moment și nu lasă trecutul să le stea în calea planurilor frumoase pe care le au. Cu posibilul câștig obținut în această seară, vor să își asigure viitorul din punct de vedere material- Ramona își dorește o casă, iar Mădălina vrea să își crească fetița fără grija zilei de mâine.

Două surori, adversarele de temut ale Marelui Zid! Mădălina şi Ramona luptă pentru visul lor!... A fost o „Cădere Liberă” perfectă. Mădălina şi Ramona au arătat că legătura dintre două surori, precum și dorința de a d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x