Antena Căutare

Dribbling de succes pentru doi prieteni, în ediția de aseară „The Wall- Marele Zid”! Mircea și Bogdan și-au văzut visul devenit realitate!

Mircea Prunoiu și Bogdan Luca au fost coechipierii ediției de aseară a emisiunii ,,The Wall- Marele Zid” difuzată de Antena 1, în care optimismul și spiritul de echipă au primat.

Mircea Prunoiu și Bogdan Luca au fost coechipierii ediției de aseară a emisiunii ,,The Wall- Marele Zid” difuzată de Antena 1, în care optimismul și spiritul de echipă au primat.

Cei doi antrenori s-au înscris în competiție pentru a-și asigura viitorul proiectelor personale, cele două cluburi de baschet unde antrenează copii, îi modelează și îi formează. Pasiunea sportivă i-a legat și i-a motivat aseară deopotrivă, iar cei doi au reușit să plece acasă cu suma de 38.571 RON.

Mircea a rămas în platou să se lupte cu Marele Zid „de la egal, la egal” și nu s-a lăsat intimidat. A considerat că zidul este un copil ce trebuie antrenat pentru a obține cele mai bune rezultate și pentru a-i aduce succesul. Strategia sa a fost bazată pe tehnica sportivă, iar alegerile lui au dat dovadă de mult tact și disciplină: a dublat doar când era sigur că Bobby va ști răspunsul la întrebare.

A driblat cu bilele verzi către sumele mari de la baza zidului și, ca și pe teren, s-a automotivat în momentul în care bilele roșii păreau să-i îngreuneze evoluția. Ultima probă tensionantă nu i-a anulat suma obținută pe parcursul jocului și astfel valoarea câștigului din platou ajunsese la final la 38.571 RON.

„O experiență plăcută indiferent de rezultat” și un verdict care nu ar putea să schimbe faptul că Mircea este cel mai de încredere coechipier, așa a ales Bobby să descrie momentele din competiție înainte de a dezvălui dacă a rupt sau nu contractul în valoare de 11.862 RON. În meciul cu Marele Zid a folosit tehnica ofensivă, a decis să riște, iar astfel cei doi au plecat acasă cu un câștig de trei ori mai mare.

Și săptămâna viitoare destinele vor fi schimbate la căderea bilelor norocoase- parcursul concurenților din edițiile ce urmează telespectatorii Antena 1 îl pot vedea începând cu ora 20:00, în fiecare miercuri, joi și vineri.

Prietenia dintre ei, mai presus de orice obstacol! Mircea și Bogdan au demonstrat că nimic nu îi poate ține departe de v...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x