Antena Căutare

Elena a trecut prin momente de maximă tensiune! Zidul a lovit în plin. Valentin Butnaru, copleșit și el: "Doamne, prin câte am trecut"

A fost, poate, una dintre cele mai dure runde de până acum, de la The Wall. Elena a trecut de la cald, la rece, apoi înapoi la cald, iar la rece şi tot aşa. Zidul s-a jucat cu cei doi bucureşteni, după bunul plac, însă, în cele din urmă, nu i-a lăsat cu buzunarul gol.

A fost, poate, una dintre cele mai dure runde de până acum, de la The Wall. Elena a trecut de la cald, la rece, apoi înapoi la cald, iar la rece şi tot aşa. Zidul s-a jucat cu cei doi bucureşteni, după bunul plac, însă, în cele din urmă, nu i-a lăsat cu buzunarul gol.

Elena a reuşit să strângă 75.001 de lei, după salturi incredibile în joc. A dat exemplu de tărie de caracter, răbdare şi mult optimism. Când toată lumea credea că totul este pierdut, îi mai dădea o lovitură zidului şi lua ce i se cuvinea.

Însă, cum se va juca destinul cu cei doi bucureşteni, mai departe? Va semna sau nu contractul Marius?

Cel mai tensionat joc de până acum, de la "The Wall", o adevărată lecție de putere. Elena și Marius au trăit o... "Conexiunea dintre voi este fenomenală". Zidul le-a luat tot, dar surpriza a fost colosală: "Ai văzut ce ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x