Antena Căutare

Emoțiile sunt greu de stăpânit. În fața Marelui Zid totul este posibil! Surorile o iau de la zero și la propriu, și la figurat. ”Mereu a fost așa și în viață!”

Sunt trăiri unice, sunt emoții imposibil de comparat cu orice altceva. Mădălina și Ramona încep să simtă pe propria lor piele cât de greu e să iei decizii, mai ales când nu ești față-n față cu „sis”.

Sunt trăiri unice, sunt emoții imposibil de comparat cu orice altceva. Mădălina și Ramona încep să simtă pe propria lor piele cât de greu e să iei decizii, mai ales când nu ești față-n față cu „sis”.

Cine nu a fost în fața Zidului nu poate realiza care sunt sentimentele care te încearcă. Deși lucrurile merg bine, Mădălina e cuprinsă de emoții după paravan.

Bilele cad și concurentele ajung de la agonie la exaz în fiecare secundă. Asta înseamnă să fii concurent la „Marele Zid”!

Cine nu a fost în fața Zidului nu poate realiza care sunt sentimentele care te încearcă.

Bilele cad și concurentele ajung de la agonie la exaz în fiecare secundă. Asta înseamnă să fii concurent la „Marele Zid”! Cele două concurente pierd totul, pentru ca mai apoi să fim martori ai unei răsturnări de situație! 120.100 e suma adunată la sfârșitul celei de-a doua runde.

Cele două surori înfruntă Marele Zid, dar au ghinion. Emoțiile cresc din ce în ce mai mult, dar sunt constructive!... Decizia finală, cea mai grea. Va rupe sau nu Mădălina contractul? „Orice va face sora mea e bine!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x