Antena Căutare

Florin şi Ştefana, în faţa Marelui Zid. Și-a dus soțul prima dată pe stadion: ”Am dansat valsul mirilor pe melodia de la Europa League!”.

Florin și Ștefana sunt doi români curajoși care nu doar că se iubesc, dar au aceleași speranțe și aceleași visuri. Fac totul împreună și tot împreună au venit în fața Marelui Zid.

Florin și Ștefana sunt doi români curajoși care nu doar că se iubesc, dar au aceleași speranțe și aceleași visuri. Fac totul împreună și tot împreună au venit în fața Marelui Zid.

De șapte ani sunt soț și soție, dar s-au cunoscut încă din vremea studenției, iar din acel moment au construit o relație care este bazată pe încredere și multă iubire. Ștefana declară că este o personalitate excentrică care nu se ferește să facă alegeri curajoase, iar părul ei colorat în nuanțele curcubeului pare să confirme acest lucru.

După ce terminat facultatea de psihologie și-a dorit să lucreze cu oamenii din penitenciare, convinsă de faptul că poate aborda orice problemă în mod diferit, pentru a-i ajuta. Tot ea este o fire extrem de competitivă, care își propune obiective mărețe.

Are o pasiune foarte mare pentru fotbal pe care i-a insuflat-o și soțului său, iar acest hobby mai puțin obișnuit pentru o femeie a inspirat-o și pentru tematica nunții lor: ,,Am dansat valsul pe melodia de la Europa League!”.

Ultimele bile de pe „Marele Zid” au decis soarta concurenților! „A fost foarte bine, ne-am distrat!”... Prima rundă lângă Marele Zid: "Căderea liberă"! Florin şi Ştefana au început cu dreptul și cu 1.899 RON...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x