Antena Căutare

În seara aceasta la ,,The Wall- Marele Zid”, Din misiuni de salvare, în misiunea Marelui Zid

,Un cuplu frumos”, așa îi descrie Valentin Butnaru pe concurenții acestei seri, care vor păși în platoul emisiunii ,,The Wall- Marele Zid” începând cu ora 20:00. Sunt soț și soție, au meserii care nu se intersectează într-un punct comun, dar sunt legați de o poveste de iubire și de cei doi copii pe care îi au.

,,Un cuplu frumos”, așa îi descrie Valentin Butnaru pe concurenții acestei seri, care vor păși în platoul emisiunii ,,The Wall- Marele Zid” începând cu ora 20:00. Sunt soț și soție, au meserii care nu se intersectează într-un punct comun, dar sunt legați de o poveste de iubire și de cei doi copii pe care îi au.

Nicoleta și Marius Roșu au depășit de curând un moment dificil, iar acest lucru i-a unit și mai tare. Acum sunt mai hotărâți ca oricând să lupte pentru Matei și Andreea, micuții care le dau în fiecare zi un motiv să zâmbească. Și pentru că vor să le îndeplinească visul de a zbura cu avionul, s-au înscris în acest concurs sperând că posibila suma obținută le va asigura o vacanță de vis în familie. Nicoleta și-ar dori ca destinația să fie Japonia, dar Marius este convins că Australia este varianta mai potrivită, iar diferențele dintre cei doi continuă și în ceea ce privește meseria pe care și-au ales-o. El este pompier de doisprezece ani, șef de gardă și a ales acest drum din pasiunea de a fi mai aproape de oameni: ,,Când salvezi o viață este cel mai sublim sentiment pe care îl poți avea. Am trecut prin momente dure, iar acest gen de experiențe te marchează, dar nu aș putea să fac altceva., mărturisește acesta. Deși el a ales o meserie în care deciziile rapide sunt vitale, ea și-a ales ceva mai sigur, ce implică planificări și spirit organizatoric, lucrând într-o agenție de turism.

Nicoleta va purta în această seară o rochie verde, pentru a atrage bilele norocoase de partea sa. Amândoi recunosc că zidul imens îi copleșește, dar mărturisesc că prezența în acest concurs este,,un vis împlinit”. Dacă vor reuși sau nu să cucerească proiecția impunătoare, telespectatorii Antenei 1 vor afla în această seară de la ora 20:00, în ultima ediție ,,The Wall- Marele Zid din această săptămână.

Final cu declarații de dragoste și lacrimi, cu 0 lei în cont și „nu am pierdut nimic, suntem la fel de frumoși!” Gabi: „... O ultimă bilă decisivă pe Marele Zid și doi concurenți care au trecut de la extaz la agonie, într-o secundă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x