Antena Căutare

Inspirația de moment i-a făcut să câștige pariul cu Marele Zid

Emoții la cote maxime, siguranță pe sine, dar și inspirație de moment- așa putem rezuma experiența coechipierilor Mircea Bună și Carmen Barbu în ediția de aseară a emisiunii fenomen de pe Antena 1 ,,The Wall- Marele Zid”, care au plecat acasă cu suma de 32.551 RON.

Emoții la cote maxime, siguranță pe sine, dar și inspirație de moment- așa putem rezuma experiența coechipierilor Mircea Bună și Carmen Barbu în ediția de aseară a emisiunii fenomen de pe Antena 1 ,,The Wall- Marele Zid”, care au plecat acasă cu suma de 32.551 RON.

Încă de la prima probă a ,,Căderii libere” s-au completat, căci delicatețea ei și singuranța lui le-au asigurat o parte din suma cu care ar putea să călătorească spre Tibet, visul pentru care s-au înscris în concurs. Carmen a fost supusă presiunii din camera de izolare, iar Mircea a rămas hotărât să joace în platou, uimindu-l pe prezentatorul Valentin Butnaru prin relaxarea de care dădea dovadă. Fără a trăda vreo emoție, a demonstrat că știe regulile jocului și și-a folosit intuiția în plasarea bilelor pe Marele Zid. Mai mult decât atât, a fost primul concurent care a reușit să intuiască o parte dintre întrebări, dar și răspunsurile, iar strategia lui din platou le-a adus spre final un câștig de 40.072 RON. Aceasta era suma pe care o afișa zidul, ce părea că pierde deja pariul cu cei doi bucureșteni. Totuși, prima bilă roșie din ultimul set a fost decisivă căci a aterizat pe 60.000 RON și a anulat evoluția lui Mircea de până în acel moment.

Finalul jocului a stat la final în inspirația de moment a soției . Emotivă și tensionată, Carmen i-a mărturisit cu lacrimi în ochi că a luat decizia de a semna contractul, deoarece nu a simțit că trebuie să riște. Calea sigură le-a garantat suma de 32.551 RON, cu care cei doi au și plecat acasă. ,,În spatele unui bărbat de succes se află o femeie..și mai de succes! mărturisea Mircea plin de încântare la finalul jocului, demonstrând că după un parcurs fulminant, în care a câștigat și a pierdut, soarta este de partea oamenilor buni.

Cei doi soți, îndrăgostiți și concurenți de la „Marele Zid” față-n față cu destinul: „Indiferent dacă am greșit sau nu,... Lupta din fața Marelui Zid pentru familiile defavorizate! Concurenții din această seară nu își imaginează o zi unul fără...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x