Antena Căutare

Jos, sus și iar jos! Zidul a trecut-o pe Andreea prin toate stările, dar încrederea în sine a făcut-o să rămână fermă pe poziții: "Privește partea bună a lucrurilor"

Şi-a pus toată încrederea în Cătălin şi a decis să rămână în platou, să se dueleze cu Marele Zid.  Andreea a ales fiecare bilă atent şi, chiar dacă a început timid, pe parcurs, norocul i-a surâs.

Şi-a pus toată încrederea în Cătălin şi a decis să rămână în platou, să se dueleze cu Marele Zid. Andreea a ales fiecare bilă atent şi, chiar dacă a început timid, pe parcurs, norocul i-a surâs.

Emoţiile au fost la cote maxime, însă optimisul şi siguranţa de sine au ţinut-o în priză. Fiecare reuşită i-a dat impulsul de a-şi continua drumul spre visul lor.

Dar oare va învinge zidul, până la final?

"Totul sau nimic" a fost deviza serii pentru Andreea! Iar bilele s-au jucat cum au vrut ele: "Am făcut jo... Andreea și Cătălin, dovada vie că dragostea adevărată se naște dintr-o scânteie! Au venit împreună, de mână și au avut p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x