Antena Căutare

„Marele Zid” le-a adus cel mai frumos cadou! Soții Zamfir își pot realiza acum cel mai nobil vis: un cămin pentru copiii sărmani!

A fost o bătălie cruntă în care emoțiile au atins cote maxime pentru soții Zamfir! Ambiția și curajul au fost răsplătite pe măsură de către „Marele Zid”!

A fost o bătălie cruntă în care emoțiile au atins cote maxime pentru soții Zamfir! Ambiția și curajul au fost răsplătite pe măsură de către „Marele Zid”!

Rundă după rundă și bilă după bilă, Mircea a luptat cu optimism pentru visul pe care îl are alături de soția sa: acela de a construi un orfelinat! Sau mai bine zis, un cămin pentru acei copii încercați de soartă.

Corina a încercat să răspundă cât mai bine la întrebări, iar Mircea parcă și-a pus norocul de sportiv și toată speranța în fiecare bilă pe care a aruncat-o!

Suma garantată de pe contract? 19.314 lei. Suma adunată de Mircea? 78.385 de lei!

La final, cei doi și-au dat mâna și au promis că, indiferent de deznodământ, ei vor continua să lupte pentru acest vis nobil. Și...surpriza a fost uriașă atunci când Corina a rupt contractul, iar tinerii concurenți au mers acasă cu incredibila sumă de 78.385 lei!

A fost o bătălie frumoasă și emoționantă, iar soții Zamfir au reușit să facă un pas important în realizarea unei misiuni nobile!

Emoții uriașe și câștiguri pe măsură! Mircea a luptat cu ambiție și „Zidul” l-a adus mai aproape de realizarea visului s... Nu au crezut că au șanse să ajungă la „Marele Zid”, dar deznodământul i-a copleșit! Corina și Mircea Zamfir au demonstra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x